Spiritul Velocità

GUIDA MICHELIN ITALIA

Transmiterea aromelor tradiționale prin reinventarea lor în fiecare zi, împărtășirea cu colegii a metodei de alegere a materiilor prime, evaluarea zilnică a propriilor creații.

Acestea sunt valorile pe care Gian Piero Vivalda a reușit să le transmită echipei sale de profesioniști construită în jurul figurii lui Andrea Rastelli, bucătar-patiser la AtelieReale, liderul unei echipe complice și coezive, unite de aceeași dedicație care transformă munca în pasiune în fiecare zi.

O pasiune care se împletește cu măiestria și abilitatea de a varia calitatea, dozele, factorii și zonele de origine ale ingredientelor, până la atingerea optimului, pentru a se asigura că produsele Atelierului sunt întotdeauna autentice și delicioase.

GIAN PIERO VIVALDA

GELATO / AFFOGATO / CAFFÈ / CIOCOLATTO / PANETTONE / PROSECCO

Pasiunea noastră pentru Italia e autentică, la fel ca toate deliciile pe care ți le oferim. De la gelato la prosecco și de la ciocolată la Panettone. Dacă aducem un produs sau un ingredient la Velocità înseamnă că ne-am îndrăgostit pe deplin de gust. Italienii știu ce-i bun. Iar acum știi și tu.