Logo

Politica de retur

Dreptul de a renunța la Contract de  și returnarea produselor alimentare:

Politica de retur pentru produsele alimentare:

Dreptul de a renunța la Contract:

În conformitate cu legislația în vigoare (Ordonanţa urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative, completată de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanță – art 12, pct a) și Directivei 97/7/CE a Parlamentului European și a Consiliului din 20.05.1997 privind protecția consumatorilor cu privire la contractele la distanță – art 3, pct (2), primul paragraf), contractele de furnizare de produse alimentare, băuturi sau alte bunuri de consum curent nu pot fi denunțate unilateral. Odată ce produsele alimentare au fost primite, acestea nu mai pot fi returnate.

Schimbarea sau înlocuirea produselor nealimentare:

În ceea ce privește dreptul de a renunța la contract și returnarea produselor nealimentare, consumatorul beneficiază de prevederile OUG 34/2014. Potrivit acestora, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare fără penalități și fără a invoca vreun motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Procedura de returnare a produselor nealimentare:

Returnarea produselor nealimentare va fi efectuată pe cheltuiala clientului. Comanda se va returna la magazinul din care a fost ridicată.

Returnarea banilor pentru produsele nealimentare:

În cazul în care consumatorul dorește să primească banii înapoi și să renunțe la comandă, aceștia vor fi returnați în maximum 30 de zile de la momentul în care comerciantul a fost informat asupra deciziei de retragere. Comerciantul se angajează să returneze suma cât mai curând posibil.

Condiții de returnare pentru produsele nealimentare:

Produsele nealimentare pot fi returnate doar dacă se află în condiții perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile și consumabilele aferente. Acestea nu trebuie să prezinte semne de uzură sau de consum. De asemenea, este necesar să se atașeze copia facturii pentru a facilita procesul de returnare.

Excepție pentru produsele alimentare:

Din motive de siguranță alimentară și igienă, VELOCITA URBANA SRL nu acceptă returnarea produselor alimentare.

[fss_need_address]