Pastry Chef

ANDREA RASTELLI

În fiecare zi la AtelieReale se pregătesc cu măiestrie și din cele mai bune ingrediente pâine pan brioche, biscuiți tradiționali și celebrele grisine rulate manual. Am fost în atelier și putem confirma că miroase divin. Iar Andrea Rastelli este acolo zilnic pentru a se asigura că fiecare produs e copt în cel mai desăvârșit mod.

Andrea Rastelli a demonstrat încă din tinerețe o înclinație naturală către arta patiseriei, pe care a perfecționat-o de-a lungul anilor prin numeroase experiențe, atât în Italia, cât și în străinătate, în laboratoare prestigioase unde creativitatea și tehnica s-au îmbinat armonios. 

Devine, astfel șef patiser la AtelieReale în 2021, unde își folosește talentul în arta patiseriei pentru a crea deserturile deja renumite ale atelierului – produse de patiserie dedicate sărbătorilor, cum sunt Panettone Reale și Colomba Reale, dar și alte preparate de sezon, de o complexitate și o aromă deosebite, cum sunt Nuvola Reale și Aurora.



A dezvoltat imediat o aptitudine naturală pentru patiserie, pe care a rafinat-o în urma numeroaselor experiențe, atât în Italia, cât și în străinătate, în ateliere prestigioase în care producția și creativitatea se completează întotdeauna reciproc.